Wenkbrauwen

Wat is permanent make up wenkbrauwen
Permanente make-up voor de wenkbrauwen is voor veel mensen al bekend, door het laten inbrengen van een huidvriendelijk pigment kunt u jarenlang genieten van wenkbrauwen die er ieder moment van de dag mooi uitzien.

Samen gaan we voor natuurlijke wenkbrauwen
Wenkbrauwen bestaan in veel vormen en kleuren, en zijn het kader van het gelaat, ze geven uitdrukking en karakter. Wenkbrauwen mogen niet alle aandacht opeisen, ze moeten natuurlijk zijn, bij uw gelaatsvorm passen en de kleur dient in overeenstemming te zijn met uw haarkleur en ogen.

Onze werkwijze
Als u bij ons een permanente make-up behandeling voor de wenkbrauwen ondergaat, wordt na het invullen van een korte vragenlijst en het bespreken van uw wensen, begonnen met het desinfecteren van uw wenkbrauwen. Gevolgd door het tekenen van de wenkbrauwen adviseren wij u en kijkt u alvorens de behandeling (meerdere malen) in de spiegel. U kunt dan aangeven of het getekende model van de wenkbrauwen naar wens is. Als u helemaal tevreden bent, bepalen wij de juiste kleur voor u, dit om altijd op ‘safe’ te werken en omdat de intensiteit van de pigmenten bij iedereen anders kan uitpakken. Dit hangt af van o.a huidtype , huidskleur en ondertoon.  Zijn we het eens dan begint de behandeling. In totaal bent u voor deze behandeling circa 2 á  2,5 uur bij ons.

Na de behandeling wenkbrauwen
Direct na de behandeling zijn de wenkbrauwen intensiever van kleur dan na genezing. Het genezen duurt een week tot 14 dagen.  Hierna zal de kleurintensiteit met ongeveer 30% / 50% afgenomen zijn. Indien nodig volgt er 6 weken later een nabehandeling. Over de verzorging en het genezen van de wenkbrauwen krijgt u informatie van ons mee.

Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd
Voor wenkbrauwen beheersen wij de technieken: 3D hairstrokes, Ombre/powderbrows en Combi brows.

Ombre/powderbrows

Deze techniek, ook wel ‘poeder’ of ‘powderbrows’ genoemd is dé nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (pmu) wenkbrauwen. Wij beheersen de ombre/powder techniek sinds 2017 and we love it!

PMU Ombre/powderbrows zijn herkenbaar aan het mooie kleurverloop van licht naar donker. Het pigment  dient gelijkmatig te worden verdeeld.  De geleidelijke overgang van licht naar donker zorgt voor een perfecte strakke wenkbrauw die natuurlijk en zacht oogt. Een prachtig resultaat. Deze en de combi brows techniek worden gezien als de meest gangbare technieken voor vrouwen die dagelijks hun wenkbrauwen ‘stylen’ en een optimale en strakke vorm willen behouden. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Combi Brows

De naam zegt het al, bij deze behandeling worden 2 wenkbrauw technieken gecombineerd. De Combi brows techniek is vergelijkbaar met de ombre/powderbrows techniek. Het kleurverloop van licht naar donker word hier ook gecreëerd. Bij de Combi brow techniek begint de aanzet van de wenkbrauw met ultra dunne haartjes (3dhairstrokes) en word middels een mooie overgang de staart met ombre gevuld. Deze techniek is zeer geschikt voor mensen die geen of weinig natuurlijke wenkbrauwhaartjes hebben en wordt gezien als de meest gangbare techniek voor vrouwen die dagelijks hun wenkbrauwen ‘stylen’ en een optimale en strakke vorm willen behouden.

wenkbrauwen

Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling

€399,-

Ombre/powderbrows

€399,-

Combi brows

Bijwerken Wenkbrauwen

€50,-

Extra nabehandeling binnen 12 weken wenkbrauwen

€150,-

Touch up binnen 1 jaar

€220,-

Touch up binnen 2 jaar

€ Nieuwprijs

Na 2 jaar

Verwijderen oude/ongewenste PMU

€85,-

Verwijderen oude/ongewenste PMU. Prijs per sessie

cadeaubon

RECENSIES

Ria Lubin-Meijer

Geweldig, ik ben er heel blij mee want ik had helemaal geen wenkbrauwen en krijg nu van iedereen complimentjes, dankjewel Ruby get is echt heel mooi!!!

Mirjam Thissen

Super lieve meid die weet waar ze mee bezig is. Helemaal blij met mijn wenkbrauwen!

Patty Tilburgs

Net me wenkbrauwen laten doen, ze zien er fantastisch uit!! Super lieve meid wat super werk levert. Die zich ook de tijd neemt voor de klant

Verena Tilburgs

Erg blij met Ruby! Ze luisterd naar wat je wilt en is pas tevreden als jij dat ook bent.

Angela Bergman

Wenkbrauwen weer super bijgewerkt! Thanxx

Jill Gulpers

Vandaag bij PMU instituut zuid geweest voor een opfrisbeurt van de wenkbrauwen. Ruby is altijd even vriendelijk en professioneel! Ze adviseert jou als klant, maar laat de keus altijd bij jezelf. Zo heb ik vandaag gekozen voor een andere methode van de semi-permanente make-up dan ik voorheen had, namelijk voor de powder brows. Dankzij Ruby…