Wenkbrauwen

Wat is permanent make up wenkbrauwen
Permanente make-up voor de wenkbrauwen is voor veel mensen al bekend, door het laten inbrengen van een huidvriendelijk pigment kunt u jarenlang genieten van wenkbrauwen die er ieder moment van de dag mooi uitzien.

Samen gaan we voor natuurlijke wenkbrauwen
Wenkbrauwen bestaan in veel vormen en kleuren, en zijn het kader van het gelaat, ze geven uitdrukking en karakter. Wenkbrauwen mogen niet alle aandacht opeisen, ze moeten natuurlijk zijn, bij uw gelaatsvorm passen en de kleur dient in overeenstemming te zijn met uw haarkleur en ogen.

Onze werkwijze
Als u bij ons een permanente make-up behandeling voor de wenkbrauwen ondergaat, wordt na het invullen van een korte vragenlijst en het bespreken van uw wensen, begonnen met het desinfecteren van uw wenkbrauwen. Gevolgd door het tekenen van de wenkbrauwen adviseren wij u en kijkt u alvorens de behandeling (meerdere malen) in de spiegel. U kunt dan aangeven of het getekende model van de wenkbrauwen naar wens is. Als u helemaal tevreden bent, bepalen wij de juiste kleur voor u, dit om altijd op ‘safe’ te werken en omdat de intensiteit van de pigmenten bij iedereen anders kan uitpakken. Dit hangt af van o.a huidtype , huidskleur en ondertoon.  Zijn we het eens dan begint de behandeling. In totaal bent u voor deze behandeling circa 2 á  2,5 uur bij ons.

Na de behandeling wenkbrauwen
Direct na de behandeling zijn de wenkbrauwen intensiever van kleur dan na genezing. Het genezen duurt een week tot 14 dagen.  Hierna zal de kleurintensiteit met ongeveer 30% / 50% afgenomen zijn. Indien nodig volgt er 6 weken later een nabehandeling. Over de verzorging en het genezen van de wenkbrauwen krijgt u informatie van ons mee.

Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd
Voor wenkbrauwen beheersen wij de technieken: 3D hairstrokes, Ombre/powderbrows en Combi brows.

Ombre/powderbrows

Deze techniek, ook wel ‘poeder’ of ‘powderbrows’ genoemd is dé nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (pmu) wenkbrauwen. Wij beheersen de ombre/powder techniek sinds 2017 and we love it!

PMU Ombre/powderbrows zijn herkenbaar aan het mooie kleurverloop van licht naar donker. Het pigment  dient gelijkmatig te worden verdeeld.  De geleidelijke overgang van licht naar donker zorgt voor een perfecte strakke wenkbrauw die natuurlijk en zacht oogt. Een prachtig resultaat. Deze en de combi brows techniek worden gezien als de meest gangbare technieken voor vrouwen die dagelijks hun wenkbrauwen ‘stylen’ en een optimale en strakke vorm willen behouden. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Combi Brows

De naam zegt het al, bij deze behandeling worden 2 wenkbrauw technieken gecombineerd. De Combi brows techniek is vergelijkbaar met de ombre/powderbrows techniek. Het kleurverloop van licht naar donker word hier ook gecreëerd. Bij de Combi brow techniek begint de aanzet van de wenkbrauw met ultra dunne haartjes (3dhairstrokes) en word middels een mooie overgang de staart met ombre gevuld. Deze techniek is zeer geschikt voor mensen die geen of weinig natuurlijke wenkbrauwhaartjes hebben en wordt gezien als de meest gangbare techniek voor vrouwen die dagelijks hun wenkbrauwen ‘stylen’ en een optimale en strakke vorm willen behouden.

wenkbrauwen

Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling

€399,-

Ombre/powderbrows

€399,-

Combi brows

Bijwerken Wenkbrauwen

€50,-

Extra nabehandeling binnen 12 weken wenkbrauwen

€150,-

Touch up binnen 1 jaar

€220,-

Touch up binnen 2 jaar

€ Nieuwprijs

Na 2 jaar

Verwijderen oude/ongewenste PMU

€85,-

Verwijderen oude/ongewenste PMU. Prijs per sessie

cadeaubon

RECENSIES

Ryanne kemmerling

Fantastisch werk door een fantastische Ruby! Eindelijk mijn vaste “wenkbrauwenmadam” gevonden 😄

Patty Tilburgs

Net me wenkbrauwen laten doen, ze zien er fantastisch uit!! Super lieve meid wat super werk levert. Die zich ook de tijd neemt voor de klant

Hubanita Slijpen

Eindelijk wenkbrauwen bedankt voor het mooie werk!

Senna boer

Super gezellig, professioneel en perfectionistisch. Geweldige combi

Jeamy Moonen

Super blij met mijn ombre brows wat is het mooi geworden 11 voelde me op me gemak heerlijk meid ben je Ruby je luister naar de wensen je wilt niet alleen maar doen en klaar je luister maakt wens waar thanks girl zo blij!!

Romy de Graaf

Helemaal blij met mijn wenkbrauwen en Ruby!!  Na een jaar twijfelen eindelijk iemand gevonden die zich alle moeite voor je doet (zowel op het gebied van de afspraak plannen, info geven en het tekenen) Ik vond het namelijk nogal een dingetje omdat ik zelf heel precies ben. Nou, gelukkig is Ruby dat ook en neemt…