Lippen

Lippen en permanente oplossingen
Op het gebied van lippen is blush lips de nieuwste trend. Deze techniek kan op natuurlijke lippen worden aangebracht maar wordt ook veel gekozen in combinatie met lipfillers.

Voor wie is permanent lip pigmentatie geschikt?
Permanente lip pigmentatie is zeer geschikt voor asymmetrische, bleke, vale of kleurloze lippen. Is geschikt voor lippen met fillers, maar ook voor de ouder wordende lippen die door kleine rimpeltjes rondom de mond een onregelmatige lip lijn hebben.

Wat zijn de mogelijkheden?
Met een lipcontour (liner) kan de mond optisch worden vergroot en kunnen kleine oneffenheden gecamoufleerd worden. Er wordt een goed zichtbare of subtiele lijn langs de lippen aangebracht.

Blush lips
Bij de blush lips behandeling wordt eerst het contour van uw lippen aangezet in een natuurlijke of juist aanwezige kleur naar wens. Daarna wordt er met schaduw naar het midden van de lippen gewerkt. Dit geeft uw lippen optisch meer volume.

Full lips
Bij de full lips behandeling worden na het aanbrengen van het lipcontour, de volledige lippen in kleur naar wens geschaduwd ter vervanging van lippenstift of juist in een kleur zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur.

Voor de behandeling worden al uw wensen met u doorgenomen.

Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd

Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling

€275,-

Lipcontour

€375,-

Full lips

€399,-

Lipblush

€55,-

Beauty spot

Bijwerken lippen

€50,-

Extra nabehandeling binnen 12 weken lippen

€150,-

Opfrisbehandeling lippen binnen 1 jaar

€220,-

Opfrisbehandeling lippen binnen 2 jaar

€ Nieuwprijs

Opfrisbehandeling lippen na 2 jaar

RECENSIES

Wendy vogelzang

Echt een aanrader super tevreden over en heel klantvriendelijk

Britt Beckers

Ruby is een kunstenares! Ben al jaren een supertevreden tevreden klant.

Patricia Vreuls

Vandaag eindelijk 3D wenkbrauwen laten maken 😍 Super tevreden met het resultaat. Ruby luistert heel erg goed naar je wensen, ik wilde niet echt dat je de lijntjes heel goed kunt zien en zij heeft het super mooi gedaan!!!! Mooie fijne lijntjes gezet en een mix gemaakt met wat schaduw erbij zodat het niet erg aanwezig is.…

Melissa Linssen

Ruby jij bent de beste!!!! Ik kwam bij jou voor mijn eyeliner bij te laten werken wat ik jaren geleden bij iemand anders had laten doen die vervolgens uitgeschoten was haha. Jij was de enigste die de uitdaging wilde aangaan met het weg laseren van mijn lelijke eyeliner stip. En vervolgens heb je mij super…

Jozien Terwint

Ja natuurlijk raad ik iedereen aan bij Ruby. Kom al enkele jaren voor mijn wenkbrauwen, dus dat zegt genoeg. Ze is professioneel en vakkundig en daarbij ook nog een leuk mens. Wat wil je nog meer…

Ryanne Kemmerling

Fantastisch werk door een fantastische Ruby! Eindelijk mijn vaste “wenkbrauwenmadam” gevonden 😄