Lippen

Lippen en permanente oplossingen
Op het gebied van lippen is blush lips de nieuwste trend. Deze techniek kan op natuurlijke lippen worden aangebracht maar wordt ook veel gekozen in combinatie met lipfillers.

Voor wie is permanent lip pigmentatie geschikt?
Permanente lip pigmentatie is zeer geschikt voor asymmetrische, bleke, vale of kleurloze lippen. Is geschikt voor lippen met fillers, maar ook voor de ouder wordende lippen die door kleine rimpeltjes rondom de mond een onregelmatige lip lijn hebben.

Wat zijn de mogelijkheden?
Met een lipcontour (liner) kan de mond optisch worden vergroot en kunnen kleine oneffenheden gecamoufleerd worden. Er wordt een goed zichtbare of subtiele lijn langs de lippen aangebracht.

Blush lips
Bij de blush lips behandeling wordt eerst het contour van uw lippen aangezet in een natuurlijke of juist aanwezige kleur naar wens. Daarna wordt er met schaduw naar het midden van de lippen gewerkt. Dit geeft uw lippen optisch meer volume.

Full lips
Bij de full lips behandeling worden na het aanbrengen van het lipcontour, de volledige lippen in kleur naar wens geschaduwd ter vervanging van lippenstift of juist in een kleur zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur.

Voor de behandeling worden al uw wensen met u doorgenomen.

Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd

Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling

€275,-

Lipcontour

€375,-

Full lips

€399,-

Lipblush

€55,-

Beauty spot

Bijwerken lippen

€50,-

Extra nabehandeling binnen 12 weken lippen

€150,-

Opfrisbehandeling lippen binnen 1 jaar

€220,-

Opfrisbehandeling lippen binnen 2 jaar

€ Nieuwprijs

Opfrisbehandeling lippen na 2 jaar

RECENSIES

Angela Bergman

Wenkbrauwen weer super bijgewerkt! Thanxx

Dina lc

Geweldigggg resultaat en een geweldige vrouw 🥰

Michelle Savelsberg-Maijntz

Bij Ruby geweest voor de eyeliner, en jeetje wat is het mooi geworden!

Lindsey Oomen

Net bij Ruby in haar mooie salon geweest voor mooie natuurlijke permanente wenkbrauwen. Ben super blij dat ik deze door haar heb laten zetten en niet door een of andere prutser. Ik kan weer fabulous het leven door!

Jennifer Gouw

Super goed advies gekregen over mijn wenkbrauwen, en goed geholpen geworden! Ik ben er verliefd op 😍…

Anoniem

de arts legde me uit dat BOTOX veel meer doet dan alleen rimpeltjes vervagen. Mijn ogen komen veel beter uit, en mijn wenkbrauwen staan eindelijk waar ik ze altijd al wilde hebben. Dus dit is de moeite waard om ieder half jaar botox te gebruiken voor mijn fronsrimpel. Ps vriendelijk personeel en arts.