Medische pigmentatie

Wanneer kom ik hiervoor in aanmerking?
In tegenstelling tot de cosmetische pigmentatie is de medische pigmentatie juist bedoeld om te camoufleren. Dermatografie wordt succesvol toegepast bij onder andere tepel reconstructies, littekens door trauma (brandwonden, schaafwonden, andere verwondingen) of operatie, en het aanbrengen van pmu wenkbrauwen of eyeliner na haaruitval (o.a. alopecia).

Vragen over medische pigmentaties?
Voor onze behandelingen en andere vragen over medische pigmentaties plannen wij graag een persoonlijk gesprek met u om te beoordelen of en hoe we de behandeling laten verlopen. Een medische pigmentatie verloopt altijd in een aantal stappen.

  • intake/plan van aanpak
  • kleuren test
  • behandeling 1
  • check up, overleg
  • behandeling 2
  • check up, overleg
  • enzovoort, tot het gewenste resultaat.

Onze computer gestuurde apparatuur met ‘medical’ instelling zorgt voor de juiste diepte en snelheid voor deze pigmentaties. Mochten wij besluiten dat we de voor u nodige behandeling niet kunnen uitvoeren dan zullen wij u doorverwijzen. U dient zich op uw gemak te voelen en wij zullen een eerlijk en professioneel advies geven.

Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd

Tarieven

€ prijs op aanvraag

Medische pigmentatie

RECENSIES

Samantha Geraerds

Mijn wenkbrauwen laten doen bij deze professionele salon! Super tevreden en krijg veel positieve reacties. Een echte aanrader 😍

Annabel Siersack

Supertevreden over het resultaat!, zeker een aanrader, ik ga nooit meer naar een ander!

Dina lc

Geweldigggg resultaat en een geweldige vrouw 🥰

Jozien Terwint

Ja natuurlijk raad ik iedereen aan bij Ruby. Kom al enkele jaren voor mijn wenkbrauwen, dus dat zegt genoeg. Ze is professioneel en vakkundig en daarbij ook nog een leuk mens. Wat wil je nog meer…

Angela Bergman

Wenkbrauwen weer super bijgewerkt! Thanxx

Ria Lubin-Meijer

Geweldig, ik ben er heel blij mee want ik had helemaal geen wenkbrauwen en krijg nu van iedereen complimentjes, dankjewel Ruby get is echt heel mooi!!!