Medische pigmentatie

Wanneer kom ik hiervoor in aanmerking?
In tegenstelling tot de cosmetische pigmentatie is de medische pigmentatie juist bedoeld om te camoufleren. Dermatografie wordt succesvol toegepast bij onder andere tepel reconstructies, littekens door trauma (brandwonden, schaafwonden, andere verwondingen) of operatie, en het aanbrengen van pmu wenkbrauwen of eyeliner na haaruitval (o.a. alopecia).

Vragen over medische pigmentaties?
Voor onze behandelingen en andere vragen over medische pigmentaties plannen wij graag een persoonlijk gesprek met u om te beoordelen of en hoe we de behandeling laten verlopen. Een medische pigmentatie verloopt altijd in een aantal stappen.

  • intake/plan van aanpak
  • kleuren test
  • behandeling 1
  • check up, overleg
  • behandeling 2
  • check up, overleg
  • enzovoort, tot het gewenste resultaat.

Onze computer gestuurde apparatuur met ‘medical’ instelling zorgt voor de juiste diepte en snelheid voor deze pigmentaties. Mochten wij besluiten dat we de voor u nodige behandeling niet kunnen uitvoeren dan zullen wij u doorverwijzen. U dient zich op uw gemak te voelen en wij zullen een eerlijk en professioneel advies geven.

Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd

Tarieven

€ prijs op aanvraag

Medische pigmentatie

RECENSIES

Verena Tilburgs

Erg blij met Ruby! Ze luisterd naar wat je wilt en is pas tevreden als jij dat ook bent.

Anoniem

Ik kom al 2 jaar voor mijn lippen en kan niet meer zonder! Ze doen precies wat je vraagt en het resultaat is mooi en natuurlijk! Ben blij dat ik de stap genomen heb, was altijd bang dat het te overdreven zou uitzien maar kan het iedereen aanraden nu.

Anoniem

Voor zowel botox als fillers kan ik deze arts aanraden, na meerdere behandelingen en altijd een prachtig resultaat ben ik een zeer tevreden klant. Professioneel, eerlijke prijs, alle producten worden getoond. Chapeau!

Annabel Siersack

Supertevreden over het resultaat!, zeker een aanrader, ik ga nooit meer naar een ander!

Melissa Linssen

Ruby jij bent de beste!!!! Ik kwam bij jou voor mijn eyeliner bij te laten werken wat ik jaren geleden bij iemand anders had laten doen die vervolgens uitgeschoten was haha. Jij was de enigste die de uitdaging wilde aangaan met het weg laseren van mijn lelijke eyeliner stip. En vervolgens heb je mij super…

Jeamy Moonen

Super blij met mijn ombre brows wat is het mooi geworden 11 voelde me op me gemak heerlijk meid ben je Ruby je luister naar de wensen je wilt niet alleen maar doen en klaar je luister maakt wens waar thanks girl zo blij!!