Het verhaal van PMU Instituut Zuid

Moeder en dochter, een team!
Ruby, eigenaresse en gediplomeerd full professional PMU master. Ruby Verzorgt full time alle PMU en laser behandelingen en is tevens gespecialiseerd in het veilig verwijderen van ongewenste permanent make-up en tatoeages. Ruby is trotse moeder van een zoon en dochter. Mijn moeder Petra is mijn manager, boekhouder, oppas en speelt een grote en gewaardeerde rol in ons bedrijf. Inmiddels hebben we al jaren onze deuren geopend en zijn wij een vertrouwd adres voor velen.

Onze kernwaarden

Gediplomeerd

PMU Instituut Zuid is in het bezit van alle diploma’s, certificaten en hygiënevoorschriften voor behandelingen die wij geven.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in onze permanent make up behandelingen en kunnen dit op een professionele en kwalitatieve manier verrichten.

Respect

Voor het permanent make up vakgebied. Wij werken met hoogwaardige producten omdat wij uw lichaam respecteren en daarmee het beste resultaat kunnen behalen.

Transparant

Wij geven altijd een eerlijk en transparant advies over de behandelingen. Ons uitgangspunt is het mooist haalbare resultaat en daar gaan we samen voor.

Erkende opleidingen, certificaten en diploma’s
Na een jaar de opleiding tot schoonheidsspecialiste te hebben gevolgd, lag mijn passie en interesse toch meer bij make-up. Ik ging op zoek naar erkende opleidingen voor permanente make-up. Zo ben ik in 2011 tijdens de opkomst van de ‘hairstrokes’ als eerste in mijn regio, de opleiding tot full professional PMU specialiste begonnen bij Nouveau Contour in Weert. Deze heb ik in 2012, na het behalen van alle vereiste certificaten, afgerond met het behalen van mijn allround diploma. Toen ik mijn eerste allround certificaat behaalde in 2011 waarmee ik officieel mocht starten in de PMU sector, ben ik begonnen met het zetten van permanente make-up in een tattoo studio. Pas na het behalen van mijn allround diploma in 2012 ben ik op 09-12-2013 mijn eigen zaak gespecialiseerd in permanent make-up begonnen, gevestigd te Heerlen.

Behandelingen en specialisaties
Om in dit vak ook een corrigerende dienst te bieden heeft Ruby zich naast het zetten van permanent make-up ook gespecialiseerd in het verwijderen van oude/ongewenste permanent make-up en tatoeages. Dit gebeurt met de hiervoor bestemde PicoLaser. Wij doen ons werk met veel passie en volgen regelmatig nieuwe cursussen om in ons vakgebied de laatste nieuwe ontwikkelingen te volgen en te beheersen.
Een verzorgd uiterlijk naar wens, op elk moment van iedere dag. Wij staan met plezier voor u klaar.

Erkenning
PMU Instituut Zuid voldoet aan alle eisen die de overheid sinds 1 juni 2007 voor het aanbrengen van permanent make-up aan bedrijven stelt.
Vanaf januari 2022 gelden extra eisen voor tatoeagekleurstoffen en PMU-pigmenten. Onze pigmenten zijn Europees REACH goedgekeurd en verder voldoen wij aan alle andere hygiëne eisen in onze sector.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA