Concept

Specialisatie in PMU

*Specialisatie in laser tattoo removal
*Cursus Browstyling

Ruby, founder/owner PMU instituut zuid.
Gediplomeerd sinds 2011, begonnen als pmu artiest in een tattoo studio en sinds 2012 eigenaresse van PMU instituut zuid.

Gediplomeerd full professional PMU specialiste (wenkbrauwen, eyeliners, lippen en medische pigmentatie), wenkbrauw styliste, gespecialiseerd in het veilig verwijderen van ongewenste pmu en tatoeages dmv picolaser, aanspreekpunt, boekingen, vragen etc.

Trotse moeder van Collin en Avey. Woonachtig in Landgraaf, werkzaam in Heerlen/Welten (NL)

Your local PMU artist!

Onze kernwaarden

Gediplomeerd

PMU Instituut Zuid is in het bezit van alle diploma’s, certificaten en hygiënevoorschriften voor behandelingen die wij geven.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in onze permanent make up behandelingen en kunnen dit op een professionele en kwalitatieve manier verrichten.

Respect

Voor het permanent make up vakgebied. Wij werken met hoogwaardige producten omdat wij uw lichaam respecteren en daarmee het beste resultaat kunnen behalen.

Transparant

Wij geven altijd een eerlijk en transparant advies over de behandelingen. Ons uitgangspunt is het mooist haalbare resultaat en daar gaan we samen voor.

Behandelingen en specialisaties
Om in dit vak ook een corrigerende dienst te bieden heeft Ruby zich naast het zetten van permanent make-up ook gespecialiseerd in het verwijderen van oude/ongewenste permanent make-up en tatoeages. Dit gebeurt met de hiervoor bestemde PicoLaser. Wij doen ons werk met veel passie en volgen regelmatig nieuwe cursussen om in ons vakgebied de laatste nieuwe ontwikkelingen te volgen en te beheersen.
Een verzorgd uiterlijk naar wens, op elk moment van iedere dag. Wij staan met plezier voor u klaar.

Erkenning
PMU Instituut Zuid voldoet aan alle eisen die de overheid sinds 1 juni 2007 voor het aanbrengen van permanent make-up aan bedrijven stelt.
Vanaf januari 2022 gelden extra eisen voor tatoeagekleurstoffen en PMU-pigmenten. Onze pigmenten zijn Europees REACH goedgekeurd en verder voldoen wij aan alle andere hygiëne eisen in onze sector.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA